Prijavite se

Lozinka mora sadržavati min. 8 znakova, uključujući barem jedno veliko slovo i jednu znamenku.

Pročitajte gornje informacije, pomaknite patentni zatvarač prema dolje i dajte svoju privolu
Unošenje podataka u ovaj formular dobrovoljno je i ne predstavlja zakonsku obvezu, ali ako ih ne unesete i ne date dolje navedene privole to će uzrokovati da:
- Voditelj obrade neće moći poslati certifikat o završetku obuke
- neće biti moguće slanje komercijalnog priopćenja.
Voditelj obrade podataka (tj. ime, prezime, e-mail, broja telefona, naziv tvrtke, adresa) bit će: društvo MANN+HUMMEL FT Poland Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością Sp.k. sa sjedištem u Gostyniu (63-800), ul. Wrocławska 145, upisano u Registar poduzetnika Državnog sudskog registra koji vodi Općinski sud u Poznanju – Nowe Miasto i Wilda u Poznanju, IX Gospodarski odjel Državnog sudskog registra pod brojem KRS 0000674026, NIP [poljski porezni identifikacijski broj poduzeća]: 696-14-13-485, REGON [poljski statistički broj]: 410348770, e-mail: rodo@mann-hummel-ft.pl
Primatelji Vaših podataka, osim samog Voditelja obrade, mogu biti subjekti koji pružaju usluge Voditelju obrade na području upravljanja e-mail adresama, analitike, slanja i pripreme za slanje gore spomenutih newslettera i komercijalnih priopćenja [subjekti zaduženi za obradu osobnih podataka]. Voditelj obrade će Vaše podatke podvrgnuti automatiziranom donošenju odluka da bi dobio informacije o opsegu i razini zainteresiranosti za njegove proizvode i odredio opseg suradnje i proizvoda koji Vas mogu interesirati.
PRIVOLA ZA OBRADU OSOBNIH PODATAKA ZA SLANJE CERTIFIKATA
Dajem privolu za obradu mojih osobnih podataka od strane gore navedenog Voditelja obrade (društvo MANN+HUMMEL FT Poland Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością Sp.k), za slanje certifikata o završetku obuke koja je dostupna na internetskoj stranici www.academy.filtron.eu ili na www.institute.wixeurope.com. Ovu privolu dajem dobrovoljno i izjavljujem da sam upoznat/a s pravima koja imam, tj. s pravom na pristup podacima, njihov ispravak, brisanje ili ograničavanje obrade i pravom na prigovor na obradu, pravom na prenosivost podataka, kao i pravom na podnošenje pritužbe nadzornom tijelu tj. Agenciji za zaštitu osobnih podataka. Svjestan/a sam da ovu privolu mogu povući u svakom trenutku pisanom izjavom, a povlačenje privole ne utječe na zakonitost obrade koja je napravljena na temelju ove privole prije njenog povlačenja. Podaci će se obrađivati u gore navedene svrhe u razdoblju koje je potrebno za slanje gore navedenog certifikata.
PRIVOLA ZA OBRADU OSOBNIH PODATAKA ZA SLANJE KOMERCIJALNIH PRIOPĆENJA
Dajem privolu za obradu mojih osobnih podataka od strane gore navedenog Voditelja obrade (društvo MANN+HUMMEL FT Poland Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością Sp.k), za slanje komercijalnih priopćenja i newslettera u svezi s proizvodima koje nudi, njegovom djelatnosti i aktualnim promotivnim i tematskim akcijama, za vrijeme korištenja usluge. Ovu privolu dajem dobrovoljno i izjavljujem da sam upoznat/a s pravima koja mi pripadaju, tj. s pravom na pristup podacima, njihov ispravak, brisanje ili ograničavanje obrade i pravom na prigovor na obradu, pravom na prenosivost podataka, kao i pravom na podnošenje pritužbe nadzornom tijelu tj. Agenciji za zaštitu osobnih podataka. Svjestan/a sam da ovu privolu mogu povući u svakom trenutku pisanom izjavom, a povlačenje privole ne utječe na zakonitost obrade koja je napravljena na temelju ove privole prije njenog povlačenja. Voditelj obrade će obrađivati osobne podatke u gore navedenom cilju u razdoblju do završetka njihove realizacije na zahtjev korisnika.
PRIVOLA ZA KORIŠTENJE TELEKOMUNIKACIJSKE TERMINALNE OPREME
Dajem privolu da gore navedeni Voditelj obrade koristi (društvo MANN+HUMMEL FT Poland Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością Sp.k) telekomunikacijsku terminalnu opremu za obavljanje informativnih i marketinških djelatnosti da bi mi se prenijelo naručeno komercijalno priopćenje.
PRIVOLA ZA DOBIVANJE KOMERCIJALNIH PRIOPĆENJA
Dajem privolu da mi se na gore navedenu adresu e-pošte i broj telefona šalju komercijalna priopćenja povezana s proizvodima, uslugama i aktualnim ponudama i promotivnim i tematskim akcijama koje organizira gore navedeni Voditelj obrade (MANN+HUMMEL FT Poland Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością Sp.k).